Най - после малко свободно време и довърших хармонизатора , свързването на крайщата на ринговете направих с горелка и медно-сребърен припой става много здраво , реших тези спойки да останат вътре в топчетата не знам дали ще има значение , тоест наденах топчетата върху спойките и тогава ги запоих с тинол. Вкарването на топчето в бобината става като се разтегне внимателно бобината , има една особеност ако се ползва нова тел от някой СВТ кабел той е закален медта е твърда по - трудно се борави с нея, та след като вкарате топчето първо запоявате двата края така, че да са един срещу друг, в интерес на истината и там съм ползвам медно-сребърен припой, той има по - висока температура на топене така после след това ще съм сигурен, че няма да ми се разпои нещо. Топчето надянах върху запоеното място и го запоих в двата края с тинол, след това бобината я събираме в първоначално състояние или колкото се може по близка до идеалната форма. Ринговете не посмях да ги спитя и затова са малко елипсовидни като са вкарани един в друг , на по късен етап не пречи да се направи. В момента са вързани с тънка медна тел , смятам да ги фиксирам с медно - сребърен припой за по - голяма стабилност. Ето и снимките, предпоследната с непосредствено след сглобяването а последната снимка е 12ч след това.

- IMAG1585.jpg (130.53 KiB) Прегледано 9191 пъти

- IMAG1586.jpg (147.7 KiB) Прегледано 9191 пъти

- IMAG1672.jpg (274.23 KiB) Прегледано 9191 пъти

- IMAG1673.jpg (178.47 KiB) Прегледано 9191 пъти

- IMAG1675.jpg (355.84 KiB) Прегледано 9191 пъти

- IMAG1676.jpg (202.81 KiB) Прегледано 9191 пъти