Кемтрейлс

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Кемтрейлс

Мнение от caduceus »

Дадено, да го направим! Говорим за мощен кембъстър, нали? Не за лъча на Тесла, там трябва малко повече работа :phil_24: Имам някои идеи - нека поработим десетина дни и да видим какво ще излезе. Трябва да изровя и старите кембъстъри от прахоляка и паяжините :lol: Имам една "зенитка" с остър лъч на вилата и едно конусно устройство с широк периметър, но по-слабообхватно. Някъде се търкаля из гаража... Ако ги издиря успешно, ще ги снимам да видиге в темата "Тва пък чудо кво е" :lol:
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

За кембъстър говорим. А, дали няма да може да се направи една свързана мрежа от устройства в различни точки на България, за да се образува щит, който да не позволява задържането на боклуците.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

...Нещо напоследък май само ние си пишем основно в темите. Обаждат се тук таме :matrix: колкото да кажат, че такова животно нема - и толкова.
Много четат, но с това си остават.
Хора :) , толкова ли ви е хипнотизирала реалността, че не правите нищо енергийно за себе си, за близките си, за Земята??? :colere: :bedtime:
...Проблеми и работа винаги е имало, и винаги ще има :wonky: . Така работи матрицата.
За да може да се излезе от нея :gwitch: и да огрее :sun: душичката, трябва човек да се преодолее и да прави нещо за собствено удоволствие, за себе си, околните и околностите си.
:senile: + :Astro: + :book: + :witchy: + :phil_24: = :jdance:

Правете и пишете. :sun: :beer: :hola:

...И - няма "елементарни" неща (ако някой го притеснява, че не е на нивото на Кадуцеус или Айкроу)

...И заплитането на две жички по собствен начин, които променят химизирания ни въздух или намаляват изпълненото с изкуствени вълни пространство е ценно. Много ценно! :doubleup:

...Всеки човек, който прави нещичко, за да промени околността си е вече Човек!

...А в този форум Човеците са на почит и се подкрепят всячески. :worship:
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

А сега и по темата :)

Хармонизаторите се доказаха като добре хармонизиращи и действащи устройства, влияещи и справящи се с връщането на нормалните природни принципи.

За съжаление устройствата, променящи към лошо Природата са все повече и все по-мощни (GSM, GPS, Wi fi и какви ли не още мощни и многобройни излъчватели), пестициди и всякакви други отрови, химическата обработка чрез разпръскване в атмосферата.

Ако до преди няколко години десетина хармонизатора бяха достатъчни, за да покрият и подобрят нещата над страната ни, днес вече са крайно недостатъчни.

Всеки, който иска да направи нещо за себе си и за България - може.

...Колкото повече хармонизатори - толкова по-добре за всички ни.
...Ако пък се измисли нещо и да се увеличи мощността им и всеки да може да си го направи сам ( освен поставянето им в по-голямо количество вода ) - ще е чудесно.

А за кембъстърите - супер! ...Но от хората, които знаят какво правят!!! (А не като един член на форума, който беше направил отрицателен такъв и облъчваше смело, че и клип беше пуснал :angry: ...Браво за желанието му за правене, но просто преди да го пусне да действа, трябваше да пусне снимка тук, щом не чувства енергията) ...

Успех на Кадуцеус и Айкроу, а и на всички останали, които решат да направят нещо собствено!
...И аз имам идея, но след като съм готов, ще пусна първо снимки да измерите ;)

Хубав, хубав ден на всички! :) :sun:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Глас в пустиня! ;)
Нещо съм забравил.... за кой с кофти хармонизатор говориш?
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Не с хармонизатор, а с "кембъстър"
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Дам и аз пък какво чета. :smileylol: Клипа не съм го гледал иначе май се сетих за кой говориш
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Аз специално съм си освободил 14 и 15 Юни, за да направя два хармонизатора. Отдавна го отлагам и вече е крайно време. Всичко е планирано и с нетърпение очаквам да дойде другата седмица. Надявам се след толкова време да си заслужавам чакането :tongue:

Имам само леки притеснения (заради това, че електромотора предава отрицателно поле), че ще навивам с перфоратор жиците (които са доста по-дебели от 6 квадрата - дано поне това да е в плюс) и още не съм изяснил за себе си как ще изработя сферите. Иска ми се да е по метода на Шеки. Мисля, че имам всичко необходимо в гража. Като започна работа в процеса ще си проличи накъде ще тръгнат нещата : )

На 14 ще пусна снимки на бобините, когато ги направя и се надявам до 15 някой да ги е видял, да потвърди посоката, за да ги поставя правилно в хармонизаторите. :camera:

Единият хармонизатор ще е в София, а другият в Перник. Ще видим дали ще има поне малък ефект и от моите усилия след време :beer:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Слaгaй ги и двaтa в Перник, че имaт нуждa! :smileylol:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Абсолютно подкрепям казаното от Филип и от останалите колеги. Трябва да се борим, защото ако стоим на едно място ще ни изпреварят :connie:
Слав, работата с ел.дрелка по шнурове и рингове не е фатална за излъчването на крайното изделие, но ако все пак искаш да изолираш минуса от мотора, не е трудно. Правиш от лакиран тънък проводник един шнур 7х7 по следния начин, описан и от Наумкин - седем единични жички заедно, навиваш на ръка надясно /по час. стрелка, гледано от теб към далечния от теб край на шнура /ако е разположен перпендикулярно на тялото ти/. Навиваш седем броя такива базови шнурчета 7х1 с примерно 10-15 см. дължина всяко. След това ги събираш в сноп и навиваш така, че средното да е право, а останалите около него - посоката е пак надясно. Ако всичко е ОК, трябва средният да ти остане да стърчи с няколко мм извън другите. Режеш малко краищата за да се подравнят, и с така получения шнур 7х7 правиш ринг около патронника на дрелката /естествено, така че да не ти пречи да си го развиваш/. Аз моя ринг съм го залепил с малко текстилно тиксо за патронника ;) Резултатът е, че фокусираният плюс от ринга на практика е в оста и неутрализира негативното влияние от електродвигателя. Като свързваш краищата на шнура, може да влязат 1-2 мм един в друг - това не е проблем. После увиваш отгоре с изолирбанд или текстилно тиксо за здравина и да не се размества. Това е - навивай си смело с дрелката и не се бой :hola:
Поздрави!
BUTTON_POST_REPLY