Здравейте!
Правих малко тестове на кутията ОК-Магнум с новата вътрешна конструкция. Над повърхноста полето в средата е със сила +9,/250/, а при допир +9,/280/. Болки от натъртване, изгаряне, ухапване от насекоми и локални възпаления от подобен характер изчезват буквално за броени секунди. За хронични трябва малко повече време, но мястото изтръпва много бързо и всичко в тялото на 4-5 см под кутията /ако е върху кожата/се обезболява на 90-95%.
Имах възможност да го проверя и на себе си

Онзи ден бързах нещо у нас и в движение си ударих здраво коляното в касата на вратата

След усещане на яката болка и съответно изригване на вулкан от псувни

жената каза /нали са по-умни от нас/- абе ти нали донесе новата кутия вчера, я виж дали действа. Буквално след 10-15 секунди коляното ми вече не болеше!!! Може би остатъчно едни 4-5% неразположение, но нищо повече. Да ви кажа честно - и аз бях доста учуден щото то като не те боли не виждаш ясно ползата, ама така... Махнах я след 2-3 минути и се върнаха едни 10-15% от болката, но това беше направо нищо в сравнение с ада в началото. Като я сложих пак на коляното да си стои там, минаха и те. Така че - видях от лична практика
Холандците също ми писаха следното:
Regarding the Ok-M boxes, students from UE that use these boxes have a very quick result with taking away the pain.
When I use the box, my stressed sholder is relexing within 5 seconds.
Pauls sore knee was without pain in only 15 seconds. So I think it boosts UE to the max.
С две думи, имали много бърз резултат при премахване на болка. За 5 секунди на единия се отпускало рамото, а на другия за 15 секунди минавало болното коляно. Освен това кутията ОК им увеличавала енергиятга на максимума
За съжаление, овалният корпус още не е готов тъй като още вървят изследвания при доктори в Холандия и това забавя голяма поръчка от която ще се правят или купуват необходимите матрица, сонотрон, щанца, преса и т.н. Така че засега външния вид си е стария, но силата на новата ОК-М в пъти по-голяма.
За сравнение на нещата, може да видите едно друго изделие което премахвало локално болка колко струва и колко е голямо. Независимо че се командва със смартфон

Само електродите му /които се сменят всеки месец/ са по-скъпи от моята ОК-М...
https://www.indiegogo.com/projects/quel ... f-wearable
http://www.quellrelief.com/get-quell/
..............
When you buy Quell, the package includes your first month of electrodes.
An additional 1 month supply of electrodes cost $29.99 – Just $1 a day for pain relief. A 1 month supply includes 2 electrodes. Each individual electrode should be replaced every 2 weeks depending on usage.
...........
Поздрави!