Оздравителна кутия ОК

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Антани
МненияCOLON 25
Регистриран наCOLON Вто Авг 05, 2014 1:38 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнение от Антани »

:doubleup:
Какво трябва да направя. Да ти го изпратя с куриер?
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Може да ми го пуснеш по Еконт ако искаш, ще го усиля и пратя обратно след ден-два.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте!
Правих малко тестове на кутията ОК-Магнум с новата вътрешна конструкция. Над повърхноста полето в средата е със сила +9,/250/, а при допир +9,/280/. Болки от натъртване, изгаряне, ухапване от насекоми и локални възпаления от подобен характер изчезват буквално за броени секунди. За хронични трябва малко повече време, но мястото изтръпва много бързо и всичко в тялото на 4-5 см под кутията /ако е върху кожата/се обезболява на 90-95%.
Имах възможност да го проверя и на себе си :lol: Онзи ден бързах нещо у нас и в движение си ударих здраво коляното в касата на вратата :sobbing: След усещане на яката болка и съответно изригване на вулкан от псувни :lol: жената каза /нали са по-умни от нас/- абе ти нали донесе новата кутия вчера, я виж дали действа. Буквално след 10-15 секунди коляното ми вече не болеше!!! Може би остатъчно едни 4-5% неразположение, но нищо повече. Да ви кажа честно - и аз бях доста учуден щото то като не те боли не виждаш ясно ползата, ама така... Махнах я след 2-3 минути и се върнаха едни 10-15% от болката, но това беше направо нищо в сравнение с ада в началото. Като я сложих пак на коляното да си стои там, минаха и те. Така че - видях от лична практика :lol: :cheers:
Холандците също ми писаха следното:
Regarding the Ok-M boxes, students from UE that use these boxes have a very quick result with taking away the pain.
When I use the box, my stressed sholder is relexing within 5 seconds.
Pauls sore knee was without pain in only 15 seconds. So I think it boosts UE to the max.
С две думи, имали много бърз резултат при премахване на болка. За 5 секунди на единия се отпускало рамото, а на другия за 15 секунди минавало болното коляно. Освен това кутията ОК им увеличавала енергиятга на максимума :)

За съжаление, овалният корпус още не е готов тъй като още вървят изследвания при доктори в Холандия и това забавя голяма поръчка от която ще се правят или купуват необходимите матрица, сонотрон, щанца, преса и т.н. Така че засега външния вид си е стария, но силата на новата ОК-М в пъти по-голяма.
За сравнение на нещата, може да видите едно друго изделие което премахвало локално болка колко струва и колко е голямо. Независимо че се командва със смартфон :) Само електродите му /които се сменят всеки месец/ са по-скъпи от моята ОК-М...

https://www.indiegogo.com/projects/quel ... f-wearable
http://www.quellrelief.com/get-quell/
..............
When you buy Quell, the package includes your first month of electrodes. An additional 1 month supply of electrodes cost $29.99 – Just $1 a day for pain relief. A 1 month supply includes 2 electrodes. Each individual electrode should be replaced every 2 weeks depending on usage.
...........
Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Еееее ама виж какво е джиджано и свети. Заслужава си парите :smileylol: :smileylol: :smileylol:
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Някои хора правят продукти за да "обвържат" хората и за в бъдеще, като лекарствата.. едно не стига трябват още. :lol:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Колеги, някой знае ли къде има лаборатория която мери повърхностно напрежение на вода с тензиометър? Изключвам БАН щото техните апаратури са си май само за собствени цели и едва ли мога да вляза там.
Правя нови изследвания на ОК-М от последното поколение и искам да измерят промяната не само на досегашните показатели /РН, проводимост, твърдост/ а и редокс потенциал /ORP/ и особено повърхностно напрежение.
Поздрави!
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

БАН ?

Само за тях се сещам на първо четене... :sad:

Иначе в интернет намирам фирми, които предлагат лабораторни уреди за измерване на такива показатели и то много видове.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Съгласно сайта на Българска служба за акредитация (ако им работи коректно търсачката, разбира се) само тези са акредитирани за подобно нещо:
http://www.nab-bas.bg/BasDocSearch/Deta ... 3&part=704
В заповедта им за акредитация (линка "ПЪЛЕН ОБХВАТ"), имат вписани в т.9 "Течни и твърди диелектрици", подточка 3 "Повърхностно напрежение при 25 °С".
Дори и да приемем, че водата не е "течен диелектрик" и не са акредитирани да мерят точно на вода, то предполагам, че могат да издадат протокол без да се позовават на акредитацията си, което си е документ от лаборатория, просто без "потвърждение на компетентността" (ха-ха-ха биха казали всички запознати) от съответната държавна институция. Ама то и без това няма други акредитирани да мерят повърхностно напрежение.
Самото мерене на повърхностно напрежение на течности често се прави с доволно проста апаратура. Проблемът е само да е калибрирана в съответните мерни единици. Не би следвало да им е проблем да измерят на вода, ако мерят на други течности.

Ако е за лични цели и само сравнително, колкото да се ориентира човек при експерименти, то може да се направи съвсем примитивно приспособление - лостче с късо и дълго рамо. На дългото (колкото е по-дълго от другото, толкова е по-добра чувствителността) се закача с корда парченце плат, което да се просмуква добре от вода (напр. памучно), а на късото рамо се закачат тежести и отчиташ каква тежест е необходима, за да може парченцето плат да бъде измъкнато от водата.
Сега ми хрумна, не съм го пробвал, но би следвало да работи.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Колеги,
благодаря ви за идеите и отзивчивостта! Слави, в БАН ще звънна в понеделник защото в петък не ми вдигаха телефона /колегата Живко ми е намерил контакт/. Имат лаборатория с тензиометър, но дали могат да направят и другите неща - не знам. По принцип искам да се изследва всичко накуп /ако е възможно, разбира се/. Няма смисъл едно тук, друго там и да си играем на протоколи.
Ако в Ловеч, в лабораторията дето съм си направил пътека :) можеха да измерят изменението и на редокс потенциала, щяха да са те - ама нямали уреда за това. Както и този за повърхностното напрежение.
Спиридоне, идеята не е да си го правя сам, а да има протокол от лаборатория - и тази атомната не я ща че навява разни неправилни мисли :lol: Все пак ОК-М е за здравословни цели и асоциацията не е много добра
Ще ви държа в течение
Поздрави!
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Като пише човек по нощите и пропуска някои работи.
По-добре ще е парчето плат да е на рамка, която да виси успоредно на повърхността на водата.
За чистота на експеримента следва да се подсушава преди да се мери друга вода.

П.С. кадуцеус е писал междувременно.
Разбрах, че ти трябва протокол. Аз постановката за лично ползване я писах, ако решиш сам да пробваш преди да даваш пари за лаборатория или докато намериш такава, пък и ако някой друг реши да пробва какви ги върши с разни оргонизатори. :)
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
BUTTON_POST_REPLY