Оздравителна кутия ОК

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнение от Slav »

Ама...и тия в БАН какви са ни хубосници...с едно изследване изкарват парите на едно тяхно подразделение за месец...

Сега проверих ценоразписа им за изследване в лаборатория...ми то така като гледам за какви пари става въпрос май е по-добре да си отворим ние лаборатория и да намерим някой да ни акредитира :smileylol:

:dash: :wonky: :Astro:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Споко момчета, ще минем и без тензиометър. Имам вече решение с включване на редокс и останалите показатели, плюс това на добра цена и ще го направя др седмица заедно с това на дизела, в същата лаборатория
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Резултатите от тестове на последния модел ОК-Магнум за влияние върху вода, на периоди от 0-10-20-30 минути. Химическата промяна показва степента на наситеност с жизнена енергия на водата, по ясно видима графика. Измервана е промяна на РН, ORP /редокс потенциал/, проводимост и твърдост спрямо същите на стандартна софийска вода от чешмата. Постановката е - чаша с 200 грама вода, поставена върху кутия ОК-М за указания период от време, после сваляне и измерване на показателите. Както е показано и в сайта ми:
http://jiznenost.com/
Изследванията са направени в лабораторията на "Евротест-контрол" в София, която е с максимално широка акредитация. И да - няма нищо безплатно, струваха ми над 200 лева :) /същите изследвания на гориво ми излязоха над 500 лева, но те са засега конфиденциални/. Това го казвам за тия колеги, дето смятат че света се храни с въздух, както и че който измисли нещо е длъжен да го подарява, а парите са нещо лошо :lol: Прогресът се подхранва със финикийски знаци, това е положението. Който мисли по друг начин, просто не живее в реалния свят.
Очаквайте в скоро време и Кирлиан снимки на ефекта върху вода, растения и човешкия организъм. Апаратурата се довършва ;)
Поздрави
Прикачени файлове
CCI23042015_0001.jpg
CCI23042015_0001.jpg (1.18 MiB) Прегледано 5982 пъти
CCI23042015.jpg
CCI23042015.jpg (1.09 MiB) Прегледано 5982 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Пускай в мазето да се разсъскат змиите :smileylol: А това че се дига РН не беше ли лошо или аз не съм разбрал добре?
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Отива към алкалност и е добре. Проводимостта се вдига също, а редокс потенциалът намалява, което е доказано полезно за организма. Относно твърдостта - зависи от водата в локалното място, в Ловеч отиде леко към към омекотяване, защото нашата вода по принцип си е твърда, а в София явно е по-мека от нормалното и отиде към втвърдяване.
В мазето няма какво да го пускам, защото там има много тролове и не ми се занимава с глупости :)
Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Нещо бях останал с спомени че колкото по високо е РН толкова по киселинно е а то явно е обратното
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Високото РН е алкално, например електролизните апарати за "жива вода" правят над 10-10,5 вода за пиене, а "мъртвата" е под 6-6,5. Тук обаче говорим за друг процес - промяна на хим. състав вследствие увеличаване на жизнената енергия във водата, а не електролизна обработка и разделяне на анолит и католит. Мерил съм ги и имат някакъв заряд и те, но основно работят чрез промяна на химията на тялото а не чрез заряда жизнена енергия /което е по-важното/ :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Малко черно-бели изображения на това, как се променя аурата за секунди чрез ползване на кутия ОК-Магнум. Полето се уплътнява силно буквално три-четири секунди след като се хване в ръка кутията /пръстите по средата на активната страна/. При снимките на всички пръсти беше трудно да се задържи както трябва в ръка, но все пак се вижда ясно какво става :)
Ползата от мощно и непробиваемо биополе мисля не е нужно да се коментира. Добре е както в здравен, така и в по-духовен аспект ;)
Излезе, че няма значение как се държи кутията - опитах по два начина /както виждате на снимките/, но ефектът е същия.
Поздрави!
ПП
Там където са снимани изображения на пръстите на цялата ръка се редуват отляво нагоре и надясно малък пръст, безименен, среден, показалец и палец на лявата ръка /дясната държи "ел.запалката". При сравнението на винтовите изображения снимките са на палеца на лявата ръка, а при горното изображение там останалите пръсти са на активната страна на ОК-Магнум.
Прикачени файлове
долно и ляво са полета на показалец без нищо, а горе и дясно - с държана ОК-М в дланта. Ясно се вижда силното уплътняване на полето на горната и дясната снимки.
долно и ляво са полета на показалец без нищо, а горе и дясно - с държана ОК-М в дланта. Ясно се вижда силното уплътняване на полето на горната и дясната снимки.
20150505_192743.jpg (1.8 MiB) Прегледано 6005 пъти
слабо поле на винт държан само с ръка - долу и поле на същия винт, държан с ръка в която е и ОК-М - горе.
слабо поле на винт държан само с ръка - долу и поле на същия винт, държан с ръка в която е и ОК-М - горе.
20150505_193443.jpg (1.66 MiB) Прегледано 6008 пъти
със ОК-М
със ОК-М
20150505_200851.jpg (1.64 MiB) Прегледано 6008 пъти
без ОК-М
без ОК-М
20150505_191432.jpg (1.8 MiB) Прегледано 6008 пъти
20150505_192945.jpg
20150505_192945.jpg (1.75 MiB) Прегледано 6008 пъти
20150505_192935.jpg
20150505_192935.jpg (1.64 MiB) Прегледано 6008 пъти
20150505_192922.jpg
20150505_192922.jpg (1.47 MiB) Прегледано 6008 пъти
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Май ще е добре че на мен нещо ми се губи, какво точно са тези тъмни кръгове какво изобразяват и с какво може да се съпоставят за да се предцени какво се наблюдава и трябва да наблюдавам :)

допълнение: преди малко видях тази тема която обяснява нещата http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=5 ... ead#unread
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Продължавам днес със опити да снимам вода без и със обработка, както и преди човек да е пил такава и малко след като се изпие примерно 200-300 грама нормална и активирана. Би трябвало да има видима разлика, ще ви информирам, като пусна и снимки.
BUTTON_POST_REPLY