Резултатите от тестове на последния модел ОК-Магнум за влияние върху вода, на периоди от 0-10-20-30 минути. Химическата промяна показва степента на наситеност с жизнена енергия на водата, по ясно видима графика. Измервана е промяна на РН, ORP /редокс потенциал/, проводимост и твърдост спрямо същите на стандартна софийска вода от чешмата. Постановката е - чаша с 200 грама вода, поставена върху кутия ОК-М за указания период от време, после сваляне и измерване на показателите. Както е показано и в сайта ми:
http://jiznenost.com/
Изследванията са направени в лабораторията на "Евротест-контрол" в София, която е с максимално широка акредитация. И да - няма нищо безплатно, струваха ми над 200 лева

/същите изследвания на гориво ми излязоха над 500 лева, но те са засега конфиденциални/. Това го казвам за тия колеги, дето смятат че света се храни с въздух, както и че който измисли нещо е длъжен да го подарява, а парите са нещо лошо

Прогресът се подхранва със финикийски знаци, това е положението. Който мисли по друг начин, просто не живее в реалния свят.
Очаквайте в скоро време и Кирлиан снимки на ефекта върху вода, растения и човешкия организъм. Апаратурата се довършва
Поздрави